TESZTELD A TUDÁSOD! Mit tudsz a gluténről?

flour-791839_960_720.jpgTöltsd ki ezt a 15 rövid kérdésből álló tesztet, hogy megtudd, mennyire vagy otthon glutén és gluténérzékenység témakörben! Vajon tudod, mi is az a glutén? Van belőle a bulgurban, kölesben vagy épp a kuszkuszban? Mivel ne kínáld meg egy lisztérzékeny barátodat? Mi a különbség a lisztérzékenység és a nem cöliákiás gluténérzékenység között? Töltsd ki a tesztet, és kiderül!

VÁGJUNK IS BELE!

Nem sikerül túl jól a teszt? Elégedetlen vagy az eredménnyel? A héten a Napi Táptudás Facebook oldalán minden nap a gluténnel kapcsolatban olvashatsz egy-egy rövid tanulnivalót. Kövesd az oldalt, és fejleszd a tudásod!

A bejegyzés trackback címe:

https://napitaptudas.blog.hu/api/trackback/id/tr9211959745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Munyi cica 2017.02.19. 21:23:49

De hol a teszt? Én nem találom, nem tudom kitölteni :).

i.a.p. · http://napitaptudas.blog.hu/ 2017.02.19. 22:08:09

@Munyi cica: Nálam látszódik rendesen a teszt. Próbáltad más gépről, böngészőből, vagy oprendszerről megnyitni?

grizko 2017.02.20. 09:26:06

Köszönöm, tényleg, egy másik oprendszerről sikerült! A CH-s viszont a kedvenc böngészőmön is látszik, érdekes, egyik tesztet szereti, a másikat meg nem :). Mindenesetre köszi, tanulságos volt és a többi posztok is.

i.a.p. · http://napitaptudas.blog.hu/ 2017.02.20. 20:45:28

@grizko: Örülök, hogy működik. Köszi! :)

Kövesd a táptudatokat Facebookon!

A csapat

 

Papp Andrea
szerző, gasztrobiológus

Kedvenc alapanyag: gombák
Kedvenc étel: anyukám lebbencslevese

 

_____________________________________

Nagy-Lackó Balázs
régész, néprajzkutató

A táplálkozástörténeti témák és a népi táplálkozással kapcsolatos cikkek felelőse.

Kedvenc alapanyag: articsóka
Kedvenc étel: az otthoni vasárnapi tyúkhúsleves

 

_____________________________________

 Zsignár Attila
lektor, szerkesztő

Első osztályú troll távoltartó és ötletelő társ.

Kedvenc alapanyag: csicseriborsó
Kedvenc étel: görög saláta

_____________________________________

 Papp András
lektor, szerkesztő 

Első osztályú troll távoltartó és ötletelő társ. 

Kedvenc alapanyag: az általam gyűjtött gombák
Kedvenc étel: kapros-tejfölös zöldbableves kolbásszal

Címkék

#health2018 (1) adalékanyag (4) állattenyésztés (1) allergia (1) bélflóra (3) bio (2) biológia (19) cékla (1) coca-cola (1) csíra (1) csíráztatás (2) cukor (23) diéta (1) E-szám (1) édesítők (9) egészség (49) élelmiszerbiztonság (2) elhízás (1) érdekes (80) eritrit (2) ételek (14) étrend (2) evolúció (1) extrém diéta (12) extrém gyümölcsök (1) fahéj (1) fehérje (9) fehérjés-zsíros (23) fehér kenyér (2) fenntarthatóság (19) fogápolás (1) fogorvos (2) folyadékbevitel (1) főzés (1) gabona (2) gasztronómia (10) glikémiás index (5) glikogén (2) glükóz (4) glutén (4) gomba (1) gombatoxin (1) health2018 (1) hormonok (1) hús (6) interjú (2) kalcium (1) kalória (4) keményítő (3) kihívás (2) kókuszolaj (2) koleszterin (5) kutatás (1) laktóz (2) leptin (1) leptinrezisztencia (1) low-carb (1) magyar (2) Marics Balázs (1) méregtelenítés (1) mese (1) mezőgazdaság (1) napraforgóolaj (1) növényi alapú (1) nyílt levél (1) omega-3 (5) oxálsav (1) paleo (9) pálmaolaj (1) pH (1) rák (2) recept (1) régészet (4) spenót (1) spórolás (1) sport (1) sportolók (1) sporttáplálkozás (1) szénhidrát (14) takarmánytermesztés (1) találós kérdés (1) táplálkozástudomány (1) tej (5) telítetlen zsírsav (1) telített zsírsav (2) teszt (6) történelem (8) vega (1) vegán (1) vegetáriánus (1) vendéglátás (2) vendégposzt (1) vesekő (1) vita (1) vitamin (11) vizelet (1) xilit (3) zöldség (1) zöldség-gyümölcs (17) zsír (6) zsír/olaj (6) Címkefelhő
http://napitaptudas.blog.hu/